Logo
Cheval Blanc Vidensbank
Kitchen Workflow

Stop
Madspild

Respekt for råvaren, håndværket og kloden. Hvert gram tæller.

Mindre Spild, Mere Værdi

Madspild er ikke bare spild af mad. Det er spild af den jord, det vand og den arbejdsindsats, der er lagt i at producere den. I professionelle køkkener har vi et særligt ansvar for at udnytte ressourcerne fuldt ud.

Buffet Management
Strategi

Mål & Vej

Vi vejer vores madspild dagligt. Det giver os data til at handle og justere produktionen, så den matcher gæsternes appetit.

Se Vores Metode
Kreativitet

Nyt Liv

Gårsdagens brød bliver til croutoner eller øllebrød. Grøntsagsrester bliver til fond. Kreativitet er nøglen til nul spild.

Få Tips til Rester
Creative Cooking
1/3

Af al mad

Spildes globalt hvert år

8%

Emissioner

Kommer fra madspild

0%

Vision

Intet spiseligt skal smides ud