Logo
Cheval Blanc Vidensbank
Organic Ingredients

Økologi &
Råvarer

En guide til Det Økologiske Spisemærke, fordelene for grundvandet og vejen til en mere økologisk drift i storkøkkener.

Mere end bare et mærke

Økologi handler om at beskytte naturen, grundvandet og dyrevelfærden. I Danmark er Det Økologiske Spisemærke en anerkendt certificering, der dokumenterer køkkenets indsats.

Organic Certification
Certificering

Spisemærket

Forstå reglerne for Guld (90-100%), Sølv (60-90%) og Bronze (30-60%). Lær hvordan procentdelen beregnes og dokumenteres.

Læs om Mærket
Miljøeffekt

Rent Grundvand

Vidste du, at 1 liter økologisk mælk beskytter 193 liter grundvand? Økologi er en effektiv måde at sikre rent drikkevand til fremtiden.

Se Fordelene
Clean Water
30%

Mere Liv

Flere vilde arter på økologiske marker

60%

Sølvmærket

Kræver mindst 60% økologi

0

Pesticider

I økologisk produktion